Obecné

Teleflex získal 3. místo na Recruitment Academy Awards 2024

S radostí oznamujeme, že jsme na prestižním galavečeru Recruitment Academy Awards získali skvělé 3. místo! Tato akce, která se konala na konci května, každoročně sdružuje špičky v oblasti HR marketingu, employer brandingu a recruitmentu, aby ocenila ty nejlepší projekty v oboru.

Galavečer proběhl ve velkolepé atmosféře plné inspirace a networkingu, což nás opravdu nadchlo. Byla to příležitost setkat se s kolegy z oboru, sdílet inovativní nápady a učit se od nejlepších. Tento rok jsme za Teleflex Česká republika soutěžili ve dvou kategoriích:

Kariérní stránky roku

Edenred Wellbeing Award

Jsme nesmírně hrdí, že jsme v kategorii Edenred  Wellbeing Award dosáhli na 3. místo. To pro nás znamená velké uznání za naše úsilí v oblasti péče o pohodu našich zaměstnanců a potvrzuje, že jsme na správné cestě.

O výsledcích rozhodovala nezávislá porota složená z desítek předních odborníků na HR marketing, employer branding a recruitment z České a Slovenské republiky. Zvláštní kategorií večera byla People’s Choice, kde diváci v divadle Jatka78 přímo hlasovali o nejlepší kariérní video.

„V Teleflex Česká republika se díváme na Wellbeing jako na oblast, která sdružuje vše, co přispívá ke kvalitě života člověka a jeho spokojenosti. Umožňuje tak našim kolegyním a kolegům realizovat svůj vlastní potenciál,“  vysvětluje personální ředitel Pavel Beneš.

Toto ocenění přijímáme s velkou pokorou a závazkem pokračovat v naší misi zlepšovat pracovní prostředí a podporovat osobní růst každého člena našeho týmu.